Shoppen in de omgeving

Shoppen in de omgeving van Villa Cas del lago

Winkelen tot je erbij neervalt in Spanje

Winkelen in Spanje is een unieke ervaring. Er zijn veel verschillende soorten winkels waar je allerlei soorten producten kunt kopen. De meeste Spaanse steden hebben belangrijke winkelgebieden, winkels met producten van hoge kwaliteit, kleine boetiekjes, winkelcentra al dan niet overdekt, outlets en straatmarkten. De winkelcentra hebben tevens een aanbod van restaurants en voorzieningen voor de vrije tijd zoals: bowlingbanen en speelvoorzieningen voor de kleintjes. Wij nodigen u van harte uit te winkelen tot u erbij neervalt.

 

Shoppen in de omgeving van Villa Cas del lago


Centro Comercial L'Aljub - Elche

 

Het winkelcentrum L'Aljub ligt in de stad Elche. Een stad die op een bevoorrechte locatie ligt, 17 kilometer van casa del lago. Met deze en andere belangrijke nabijgelegen bevolkingscentra vormt het de zuidelijke as van de Mediterrane Arc, een territoriaal raamwerk van grote dynamiek, zowel demografisch als economisch. De eerste Mall of Elche. De geschiedenis van het winkelcentrum L'Aljub dateert van 12 augustus 2003, de dag waarop dit grote gebied werd geopend, met meer dan 60.000 m2, verdeeld over twee verdiepingen, evenals een grote ondergrondse parkeergarage. Hij is ook erg betrokken bij het sociale leven van de stad, door samen te werken en culturele activiteiten en sportevenementen te sponsoren. De beste winkels. In zijn faciliteiten kunt u genieten van 120 plaatsen en 3.200 gratis parkeerplaatsen. Een van de meest vooraanstaande operatoren zijn de Inditex Group, H & M, Primark, Mango, ABC Cinemas en Eroski Hypermarket, dit zijn de belangrijkste locomotieven van het centrum. Dit alles samen met de 

Centro Comercial L'Aljub - Elche omgeving Villa Casa del Lago
Centro Comercial L'Aljub - Elche omgeving Villa Casa del Lago

parallelle activiteiten die gewoonlijk gepland zijn in de Central Plaza op de eerste verdieping, maakt het L'Aljub Shopping Centre een ideale ontmoetingsplaats voor families en vrienden.

 

http://www.cclaljub.com/laljub

Ruim 80 winkels, horecagelegenheden en gratis parkeren

Openingsuren: maandag tot zaterdag van 10h00 tot 22h00 

Telefoon : +34 965 43 00 90

Adres :  Carrer Jacarilla, 7, 03205 Elx

Afstand : Casa del Lago: 17 kmHabaneras Shopping Centro - Torrevieja

 

Het Habaneras shopping centrum is al sinds 2005 geopend in Torrevieja. Sindsdien is het al uitgegroeid tot een integraal onderdeel van Torrevieja en de Vega Baja samenleving. Door de diversiteit van toerisme en goede weer trekt het mensen van vele verschillende nationaliteiten aan. De inwoners van Torrevieja komen hier graag. Daardoor komen er veel mensen vanuit de kust van Guardamar en Orihuela Costa naar Habaneras. Aanbod Habaneras is een winkel centrum van mediterraanse architectuur, gelegen is spanje. Open voor de blauwe luchten, en waar u kunt wandelen en genieten van het goede weer van de Spaanse zuidoosten.

Het Centrum heeft terrassen waar u kunt ontbijten en rustig bijpraten. U kunt hier ijs eten, koffie drinken en genieten van een rustig landschap van de zeebries. De meer succesvolle nationale en internationale bedrijven worden gevonden in dit centrum. Dit is ontworpen om de klant op nummer 1 te zetten. Bekijk de nieuwste trends in de mode bij: Zara, H & M, Zara Home, C&A, Forum Sport, AKI, Massimo Dutti, White, Miró, Stradivarius, Bershka, Springfield Man & Woman, Guerry Webber,

Habaneras Shopping Centro - Torrevieja om geving Villa Casa del lago
Habaneras Shopping Centro - Torrevieja om geving Villa Casa del lago

 Foster’s Hollywood. En nog veel meer winkels en restaurants maken het zeer brede commerciële aanbod dat vindt u in Habaneras. 

https://www.habaneras.es/es/home/

Ruim 70 winkels, horecagelegenheden en gratis parkeren

Openingsuren: maandag tot zaterdag van 10h00 tot 22h00 

Telefoon : +34 965 71 23 00

Adres :  Av. Rosa Mazón Valero, 7, 03184 Torrevieja

Afstand : Casa del Lago: 20 kmZenia Boulevard - Orihuela

 

Is het grootse winkelcentrum van de provincie Alicante. Onze klanten en bezoekers zeggen dat we een stad zijn, met onze straten, pleinen, fonteinen, concerten en dagelijkse evenementen die Zenia Boulevard tot leven brengen en het anders en verrassend maken. Het is een winkelcentrum ontworpen voor de bezoeker om te genieten en plezier te hebben. De vegetatie, zorgvuldig en onderhouden in het winkelcentrum, heeft meer dan 90 verschillende soorten. We hebben ook een gratis gezonde park voor de oefening, rustplaatsen, een gigantisch LED-scherm waarin u kunt genieten van de beste sportevenementen en de meest interessante documentaires, evenals een scenario waar we concerten en voorstellingen doen gratis elke week ... en natuurlijk kunt u genieten van 150 winkels met de beste prijzen en de beste selectie. Dit alles zorgt ervoor dat de bezoeker terugkeert naar het centrum en zo zijn ontmoetingsplaats wordt. 150 winkels zoals Alcampo, Decathlon, Primark, Leroy Merlin, Conforama, Norauto, Media Markt, met zijn nieuwe imago Zara, Lefties, H & M, C & A, Massimo  Dutti, onder andere, op u wachten. We hebben ook veel exclusieve winkels, zodat u in staat zijn om een aantal caprichito als Guess, Geox, Via di Milano (Armani, Dolce & Gabbana, enz.), Astoria (Meex, Hogo Boss, CK), Z & A (Tommy en Lacoste) geven etc. En voor de kleintjes zijn onder andere Tutto Picolo, Mayoral, Zippy of Baby  Center Pekes te vinden. We zijn in de Zenia (Orihuela Costa)  We kunnen ook genieten van een

Zenia Boulevard - Orihuela omgeving Villa Casa del lago
Zenia Boulevard - Orihuela omgeving Villa Casa del lago

ongeëvenaard uitzicht vanaf het terras van veel van onze restaurants.

Onder onze restaurants hebben we: Muerde la Pasta, Burger King, Lizarrán, 100 Montaditos, Wok Center, Foster's Hollywood, Good Rices Arroceria and Pizzeria, Tommy Mel's, Subway, Ché! Argentino, La Tagliattella of de Tapería Dos Hermanas, Ché! Ristorante Italiano, onder anderen. 

Vrije tijd is ook aanwezig bij onze diensten. We hebben een grote speeltuin en een speelkamer die de kleintjes vermaakt.

https://zeniaboulevard.es/en/home

Ruim 150 winkels, horecagelegenheden en gratis parkeren

Openingsuren: maandag tot zaterdag van 10h00 tot 22h00 

Telefoon : +34 966 76 15 30

Adres :  Calle Jade, 2, 03189 Orihuela

Afstand :Casa del Lago: 30 kmChopping Centre Plaza Mar2

 

Een van de nieuwste winkelcentra 'gebouwd in Alicante, is de Plazamar 2. Gelegen in het centrum van Alicante, vindt men talloze producten en mogelijkheden in dit winkelcentrum. Met zijn 162m2 aan bebouwde oppervlakte kunt u al uw boodschappen onder één dak doen. Alle grote merken, winkels die zich toeleggen op sport, cosmetica en kappers, sieraden, optische apparatuur, woninginrichting en producten voor huisdieren, zijn verkrijgbaar bij Plazamar 2. Daarnaast zijn er diverse restaurants en 16 bioscopen voor amusementsdoeleinden. Deze bevindt zich op een geweldige plek, dichtbij het populaire strand van Postiguet, en is daarom een ideaal winkelcentrum voor toeristen.

Chopping Centre Plaza Mar2 omgeving villa Casa del lago
Chopping Centre Plaza Mar2 omgeving Villa Casa del Lago

Website : https://plazamar2.com/ 

 

Ruim 100 winkels, horecagelegenheden en gratis parkeren

Openingsuren: maandag tot zaterdag van 10h00 tot 22h00 

Telefoon : (+34) 965 268 557 

Adres :  Avenida de Denia, 03016 Alicante 

Afstand : Casa del Lago: 48 kmCentro Comercial Nueva Condomina 

 

Het winkelcentrum Nueva Condomina is een van de grootste winkelcentra op het schiereiland. Gelegen in Murcia, het heeft meer dan 165.000 m2 winkelruimte alleen opgenomen onder de meer dan 200 vestigingen . Het centrum is onderdeel van een groter project waarin het stadion van Real Murcia met dezelfde naam, een business park, een golfbaan, hotel en woongebied ook werd gebouwd.  Alle macrocomplex heeft ook de beste apparatuur die totale garantie voor succes en volledige voordeel voor de klant.Alle toonaangevende merken bevinden zich in La Nueva Condomina. Alle beste restaurants zijn ook. Zelfs theaters met de meest complete technologie. Het 's moeilijk om niet om iets gezien het feit dat labels zoals vinden H & M, Zara, Apple Store, Fnac, Media Markt, Imaginarium, Mc Donald's, Cortefiel, 100 Montaditos, Benetton of Burger King , onder zo vele anderen zijn er. De bioscoop van de Nueva Condomina met 15 kamers van de hoogste kwaliteit completeert ook dit commerciële aanbod dat zo krachtig is.

Centro Comercial Nueva Condomina  omgeving Villa Casa del Lago
Centro Comercial Nueva Condomina  omgeving Villa Casa del Lago

https://nueva-condomina.klepierre.es/

 Ruim 202 winkels, horecagelegenheden en gratis parkeren

Openingsuren: maandag tot zaterdag van 10h00 tot 22h00 

Telefoon : (+34) 868 70 10 30

Adres :  Autovía A7, Km. 760. Finca Lo de Casas 

30110 - Churra (Murcia) 

Afstand : Casa del Lago: 44 kmLogo Casa del Lago

Caroline